Detalii proprietate

Vila Suceava – 215000 Euro - SUCEAVA

Plus 215,000€ - Case-Vile
300 MP5 Dormitoare2 Bai Printeaza aceasta pagina

Va propunem spre vanzare:

Casă pentru o familie care dorește un loc suficient de mare pentru joaca copiilor și relaxare.O casă cu o curte mare cu teren de 1200 mp, într-o zonă foarte liniștită,la distanță mică de școală, primărie,Metro. Casa este ideală și pentru un sediu de firmă,se pot amenaja 20 locuri de parcare in curte.
Vila desfăsurată pe verticala pe trei nivele S+P+E și M
– parter 2 dormitoare, un living mare O bucătărie mare, 1 baie, la etaj 3 dormitoare şi doua băi, mansardă spațioasă,(se poate amenaja un apartament cu 3 camere în mansardă) 2 terase la parter una pentru servit masa şi cealaltă terasă cu plita grătar şi cuptor pentru pizza,la etaj terasă plus un balcon, beci , camera centrală şi cămară pentru alimente toate la subsol .
– teren total: 1200 mp împrejmuit cu temelie și gard de calitate foarte bună ,proprietate personală (nu a participat vecini la construirea gardului).
– spațiu util: 275-300 mp
– curte 900 mp
– construcție 2003 intabulată.
Casa se afla situata în mijlocul unei grădini foarte bine amenajate cu arbuşti, pomi fructiferi , gazon , loc de joaca pentru copii.Clădirea dispune de toate utilitățile: gaz, curent monofazic, apă-canal, internet, cablu tv ,sistem de supraveghere video.

 

Contact Proprietar:

0740 203 202

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی