Detalii proprietate

Vila – Navodari – 150000 Euro - Constanta

  • susanu2
  • susanu3
  • susanu4
  • susanu5
  • susanu6
  • susanu7
  • susanu1

  150,000€ - Case-Vile
358 MP4 Dormitoare2 Bai1 Garaj Printeaza aceasta pagina

Va propunem spre vanzare o vilă situată în apropierea Lacului Tașaul și beneficiază de o vedere superbă la lac. Centrele de interes precum spațiu de joacă pentru copii, școala, grădinița și biserica se află în centrul orășelului Năvodari, la o distanță de 3 minute. Centrele comerciale cele mai apropiate sunt supermarket-urile Penny, LIDL și Kaufland, aflate la 3 minute distanță, plus numeroase magazine. Pentru a ajunge la plajă, avem nevoie de maximum 5 minute de mers cu mașina. Mijloacele de transport în comun ce deservesc zona sunt microbuzele către Constanța (prin Mamaia și prin Lumina).

Suprafața terenului pe care este construită vila este de 236 mp, cu o deschidere stradală de 17ml. Dispune de alee de servitute a cărei lațime măsoară 5m. Amprenta la sol este de 120 mp: 80 mp-vilă, 25 mp-garaj, 15 mp-foișor. Suprafața utilă a vilei este de 358 mp, aproximativ 120 mp/nivel, aceasta fiind compartimentată sub forma a 2 apartamente cu acces separat – scară exterioară. Compartimentarea este decomandată și se încadrează la confort lux.
Dispune de 6 camere, 2 băi, 2 bucătării, 1 dressing, 1 terasă acoperită cu tablă Lindab, 1 balcon cu vedere la lac, 1 foișor cu grătar atașat, 1 garaj cu beci și cămară.
Construcția este realizată în anul 2012, din BCA și este de tipul P+2.

Curtea măsoară 116 mp și este împărțită in 3; oferă o oază de relaxare cu foișor și barbeque, plus 1 loc de parcare, pe lângă cel din garaj și cel din fața porții.

Dintre dotări amintim: 2 centrale electrice cu 2 boilere electrice (1/nivel), 2 aparate de aer condiționat, gresie, faianță, termopane imitație lemn cu 3 rânduri de geam, foișor cu barbeque, poartă+ușă garaj automatizate, 2 bucătării, izolație exterioară termică și fonică (2 straturi x 5cm), tencuială decorativă, acoperiș cu tablă Lindab, scară exterioară, gard fier forjat și BCA.

Vila este orientată cu fața spre răsărit și este izolată termic cu polistiren de 10 cm, ceea ce face ca soarele să fie vizibil din casă aproape toată ziua și vila se încălzește mai repede

Toate utilitățile (gaze la poartă). Acte în regulă. Condiții optime pentru sediu de firmă.

Contact Proprietar:

0763689160

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی