Detalii proprietate

Vila Ghimbav – 90000 Euro - Brasov

  • b1
  • b2
  • b3
  • b4
  • b5
  • b6

  90,000€ - Case-Vile
153 MP3 Dormitoare3 Bai Printeaza aceasta pagina

Amplasat la ieșirea din Ghimbav către Brasov ,Kronwerk Residence oferă oportunitatea perfectă celor care își doresc o casă aproape de oraș, la doar 4 km de acesta, dar care să se bucure de un peisaj de exceptie, de linistea unei zone rezidențiale foarte căutate, precum și de facilitațiile din apropiere: Metro Ghimbav 200 m, stație autobuz 100 m, centru Ghimbav, școală, gradiniță 1 Km.

Ansamblul este alcătuit din 7 case inșiruite, acestea îmbinând un stil aparte cu eficiența si comfortul oferit de o buna partiționare a spațiilor.

Casa este construită pe un teren de 235 mp, având amprenta la sol 76,5 mp ,un total de 153 mp construiți dintre care 119,5 utili. Regimul de inălțime al casei este parter+etaj.

Parterul casei este alcătuit dintr-o bucătărie și un dining generoase, cu un gol de trecere între ele de 240 cm lătime, un living separat de zona de dining de o ușă culisantă de 130 cm deschidere, care să ofere intimitate după necesitațile acestei zone sau care să  permită, dupa caz, integrarea livingului in conceptul open space. Parterul mai beneficează de un grup sanitar modern amenajat, un dresing generos in zona de hol, precum și de o cămară în zona de bucătarie. Încălzirea se face în pardoseală. Amenajarea parterului îmbină gresie tip parchet de calitate superioara cu zone placate din lemn furniruit si scafe iluminate, realizand un design interior deosebit care conferă locuinței o notă caldă si modernă.

Etajul este alcatuit din 3 dormitoare,fiecare dintre ele cu dresing-ul lui ,doua grupuri sanitare ,dintre care unul in dormitorul matrimonial. La fel ca si la parter incalzirea se face prin pardoseala.Iar finisajele din bai si dormitoare fiind de cea mai buna calitate.

Fiecare apartament beneficeaza de acces din două străzi, având o curte cu terasa de 105 mp, orientată spre sud, precum și de o curte cu două locuri de parcare, in suprafață de 55 mp, orientata spre nord.

Beneficeaza de utilitati:
Gaz,Apa,Canalizare,Curent

Pret: 90.000€, include TVA 5%.

Design Interior

 

 

0744646367

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی