Detalii proprietate

Vila Cluj Napoca – 479550 Euro - Cluj

  • l1
  • l2
  • l3
  • l4
  • l5
  • l6
  • l7

  479,550€ - Case-Vile
1260 MP6 Dormitoare4 Bai Printeaza aceasta pagina

Va propunem spre vanzare:

Vila arhitectura Davinci

Faget, cartierul imbratisat de padure care iti ofera cea mai spectaculoasa priveliste din oras si echilibrul perfect intre o viaţă mai sănătoasă şi una dinamică, urbană, tipică unui oras european.
În Faget e linişte. Aici se înregistrează valori medii ale zgomotului cu până la 90% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Clujului.
În Faget aerul este de foarte bună calitate. Respiri aer curat, de munte. Concentraţiile de CO2, SO2, No2, CO, Cd sunt mult sub nivelul celor din celelalte cartiere.

Locatia este la o distanta de 12 minute (6,5 km) fata de centru, accesul facandu-se prin Calea Turzii, inspre Floresti pe Sfantul Ioan, iar inspre  Manastur prin Eugen Ionesco.
Strada de acces este asfaltata si iluminata.

Vila beneficiaza de o gradina superba cu vegetatie matura , un gazon profesional cu sistem de irigatie automat, unde va puteti relaxa in cel mai placut mod ,o alee betonata si pavata cu pavaj Semmelrock pentru trafic intens (suportand o greutate de peste 7,5 tone),o terasa de peste 120 m patrati pavata cu dale Semmelrock. Terenul , in suprafata de 1260 mp,mai dispune de 6 locuri de parcare (4 la strada, doua la interior), porti automatizate, interfon video si yala electromagnetica.

Vila in stil arhitectural DAVINCI, beneficiaza de rafete vitrate generoase ce asigura o lumina naturala placuta, in armonie cu natura, conturand ambientul cald si primitor, precum si de sase terase, dintre care doua la mansarda( fatada sud si fatada nord), trei la parter (doua fatada sud , una fatada nord) si una in partea de jos a casei-fatada nord-( cea mai mare, perfecta pentru un grill cu prietenii sau de relaxare impreuna cu membrii familiei).Usa de intrare este din lemn masiv de Meranti.

Casa  este structurata D+P+M,avand urmatoarea compartimentare:
Demisol:
Living – 43mp- cu iesire directa, la  nivel cu solul, pe terasa..
Trei camere -25, 15 si respectiv 9 mp.
Baie-8 mp.
Terasa-120 mp
Parter:
Hol intrare-15 mp.
Living-41 mp- cu iesire pe terasa.
Bucatarie-20 mp-cu acces terasa.
Baie de serviciu -3 mp.
Terasa
Mansarda:
Trei dormitoare -14, 13 si respectiv 14 mp.
Doua bai -7 si 5 mp.
Hol-9 mp.
Terase-2- (una pe fatada sud, a doua pe fatada nord).

Baile sunt placate cu  travertin de cea mai buna calitate, una dintre ele fiind lasata pentru a intregi gusturile viitorilor locatari.

Casa beneficiaza de toate utilitatile: microstatie epurare, apa, gaz, centrala de ultima generatie -Vaillant-, internet, telefonie, televiziune, aer conditionat, sistem de alarma.

 

 

Posibilitate piscina.

Contact Proprietar:

0751480888

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی