Detalii proprietate

Teren Intravilan Zarnesti – 41000 Euro - Brasov

  • r1
  • r2

  41,000€ - Terenuri

Va propunem spre vanzare:

Teren la jumatatea drumului dintre oras si cabana Plaiul Foii, priveliște superba Piatra Craiului. Terenul este situat in intravilanul orasului Zarnesti, intr-o zona cu excelente perspective in dezvoltarea turistica. Este o zona linistita,peisajele sunt unice prin frumusetea lor si in acelasi timp este aproape de de statiuni foarte cunoscute cum ar fi Poiana Brasov, Bran, Rasnov si la aprox. 30 km de Municipiul Brasov. Proprietatea se gaseste la poalele Muntilor Piatra Craiului, in apropierea unor importante si cunoscute monumente ale naturii din Romania: Cerdacul Stanciului, Grota Stanciului, Pestera Dambovicioara, Prapastiile Zarnestilor sau Marele Grohotis; si atractii turistice : Coltul Chiliilor, Garofita Pietrei Craiului-floare unica in lume.

Proprietarul mai detine urmatoarea proprietate:

Demisol situat intr-o cladire noua (an constructie – 2015), amplasata in zona centrala si linistita a Ploiestiului. Spatiul util este de 118 mp + spatii de depozitare (aprox. 50 mp). Accesul la demisol se face direct din strada, printr-o curte interioara de aprox 30 mp.
Dotari: aer conditionat in toate camerele, centrala termica si calorifere din aluminiu, sistem de supraveghere video interior si exterior, iluminatul exterior si cel de pe holul de acces in camere este controlat de senzori de miscare (activitatea acestora poate fi suspendata). Sistem audio interior si instalatie pentru videoproiector fixat in tavan. Exista o camera pregatita pentru servere IT unde este deja fibra optica si exista internet si amplificator de semnal pentru telefoane mobile. Iluminarea este asigurata cu plafoniere LED iar tot sistemul de prize este si varianta clasica dar si pentru securizare calculatoare. In acest moment compartimentarea este: 3 camere de lucru, 1 camera server, 5 birouri, grup sanitar cu antecamera pentru lavoar si WC cu pisoar si ventilatie electrica temporizata automat. Exista 6 spatii generoase ca dimensiuni, organizate pentru depozitare.
Spatiul comercial – demisol este ideal pentru cabinete medicale, masaj, recuperare medicala, salon de infrumusetare, birou notarial, cabinet avocat, agentie de turism, servicii IT, s.a.

 

 

 

Contact Proprietar:

0722341311

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی