Detalii proprietate

Pensiune Persani – 158000 Euro - Brasov

  • vi1
  • vi2
  • vi3
  • vi4
  • vi5
  • vi6
  • vi7

  158,000€ - Pensiune
434 MP23 Dormitoare Printeaza aceasta pagina

Va propunem spre vanzare:

S.C.”Complex Turistic Persani” SRL este o societate comerciala, C.U.I.1122355 cu un singur actionar, fara datorii si la zi cu toate actele contabile, ( inregistrata in Cartea Funciara conform Extrasului C.F. 2423 sub nr.top 4194/1).
Este situata in extravilanul comunei Persani, pe un teren invecinat cu intersectia DN 1 cu DN73, cu calea ferata Brasov-Sibiu si un teren particular, avand acces direct din ambele drumuri nationale. Vizavi exista Strandul Persani cu namol si ape vindecatoare cunoscte inca de la 1600 si recunoscute de cercetarile recente facute in colaborare cu oameni de stiinta din Elvetia. Perimetrul terenului in suprafata de 8960mp este incercuit cu un gard din panouri de plasa de sarma.
S.C.”Complex Turistic Persani” SRL are aici in proprietate :
– o cabana turistica ,
– o constructie tip magazine,
– o constructie pentru put apa,
– 13 casute din lemn pentru 2 persoanae,
Constructia Cabanei turistice este din anul 1968 cu subsol partial, parter si mansarda, cu destinatia alimentatie publica la parter si spatii de cazare la mansarda, acestea fiind realizate tip cabana. Este o constructie pe fundatie din beton armat, plansee din beton armat, pereti portanti din caramida placati cu piatra la parter si din lemn la mansarda, cu sarpanta din lemn si invelitoare din tigla tip solzi ceramici. Suprafata desfasurata a constructiei este de 510mp, cea utila de 434mp, iar spatial de alimentatie publica de 136mp, format din :
– salon de deservire cu gresie si pereti refacuti recent cu aprox. 40 locuri la mese si o terasa cu o frumoasa priveliste spre dealurile Persani,
– bloc alimentar cu mese de inox, soba bucatarie profesionala tip aragaz cu 8 ochiuri, rafluri si vesela.vesela,
– spatii de depozitare cu rafluri,
– grup sanitar si hol de intrare.
Subsolul are 2 povnite cu geamuri afara si intrare direct din cabana si separate.
La mansarda sunt 10 camere de locuit cu cate 2 paturi si 2 grupuri sanitare.
Ventilatia este naturala prin usi si ferestredar si prin ventilatoare in perete si hota la bucatari.
Unitatea cat si casutele si magazia sunt bransate la energie electrica, iar incalzirea si apa calda menajera se realizeaza de la o centrala termica proprie racordata la reteaua de gaz metan.
Unitatea momentan nu functioneaza.
Pret 158000 euro negociabil

 

Contact Proprietar:

0745145155

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی