Detalii proprietate

Faleza Nord – Vanzare apartament cu 3 camere de lux – 315.000 Euro - Constanta

  • Faleza Nord – Vanzare apartament cu 3 camere de lux – 315.000 Euro - Constanta

Plus 315,000€ - Apartament 3 camere
180 mp3 Dormitoare2 Bai1 Garaj Printeaza aceasta pagina

Va supun atentiei un apartamentul deosebit cu 3 camere cu o suprafata utila de 180 mp, situat in Constanta, situat la etajul 8 in bloc construit in 2010 cu 12 etaje, situat in cartier rezidential de lux. Imobilul se bucura de parcare subterana si supraterana pazita non-stop. Accesul catre imobil se face prin doua parti, ambele zone de acces fiind prevazute cu bariere. Apartamentul este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si terasa de 40 mp.
Accesul in terasa se face din living, bucatarie si din unul dintre dormitoare. Panorama este superba spre mare dar si spre lacul Mamaia, plaja fiind la doar 30 m. In incinta complexului la dispozitia locatarilor, se afla, piscina, sauna si sala de sport. Materialele folosite la amenajarea apartamentului sunt de calitate Premium, acesta fiind complet mobilat si utilat.
Mobiierul a fost produs in totalitate la comanda Natuzzi si Yuka. Podelele sunt placate cu parchet din lemn masiv peste care se gasesc covoare Stepvi din lana si matase lucrate manual.
Aparatura electrocasnica este Ariston si este compusa din masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, cuptor cu microunde, plita vitroceramica, hota, cuptor si combina frogorifica. Ca aparatuta multimedia amintim TV Samsung x 3, Home theatre Samsung x 2, internet, cablu TV si telefonie fixa. Confortul termic este asigurat de instalatia de climatizare cu chiler si ventiloconvectoare.
Va lasam placerea sa adescoperiti la fata locului acest minunat apartament.

Contact: 0723533316

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی