Detalii proprietate

Domeniu Intravilan Racovita – 160000 Euro - Sibiu

  • n4
  • n3
  • n2
  • n1

  160,000€ - Terenuri

Va propunem spre vanzare:

Domeniu intravilan cu 2 lacuri (taluzate)
Locatia se afla in zona centrala a Romaniei la 30 km de orasul Sibiu (la numai 35 minute de aeroportul international Sibiu), la 5 km de orasul Avrig, 7 km de orasul Talmaciu, 5 km de localitatea Marsa. Aceasta se afla in amonte pe partea stanga raului Olt, intr-o zona linistita, specifica iubitorilor de natura si pitoresc.
Domeniul intravilan are o suprafata totala de 19922 mp compusa din 2 lacuri populate cu pesti (12810 mp impreuna) si teren aferent. LACUL 1 cu o suprafata de 6900 mp, LACUL 2 cu o suprafata de 5810 mp sunt despartite de un drum cu acces carosabil. Acestea sunt amplasate intr-o zona cu o impresionanta flora si fauna, inconjurata de fanete si paduri dupa cum se vede in imaginile din satelit. TERENUL aferent celor 2 lacuri are o suprafata de 7112 mp include drumul de acces de la soseaua principala. Utilitatile se afla la drumul principal, la intrarea pe locatie. Exista disponibilitatea Consiliului Local de a acorda facilitati investitorilor si posibilitatea investitorilor de a accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea zonei rurale. Deasemenea prin cumpararea altor terenuri din imediata vecinatate zona poate fi transformata intr-o zona rezidentiala de locuit, avand in vedere ca terenul este intravilan.
La cerere pot prezenta si planul de dezvoltare intocmit de arhitect pentru aceste 2 lacuri in vederea amenajarii acestuia intr-o zona de pescuit si agrement.

Se accepta schimb cu casa sau apartament plus diferenta!

 

Contact Proprietar:

0744867625

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی