Detalii proprietate

Apartament 3 Camere Sannicoara – 59000 Euro - Cluj

  • estimo 32
  • estimo banner 2
  • estimo IMOBIL H FATADA
  • estimo imagine ansamblu
  • estimo banner

Plus 59,000€ - Apartament 3 camere
57,6  MP2 Dormitoare1 Baie Printeaza aceasta pagina

Va propunem spre vanzare:

Apartament , situat la etajul 4, intr-un imobil dispus P+3E+R, are suprafata utila de 57,6 mp, este compus din living+bucatarie, dormitor, birou, baie,hol si terasa in suprafata de 34,7 mp

Ansamblul ESTIMO RESIDENCE, este un complex de locuinte moderne de o calitate superioara situat intr-o zona in plina dezvoltare.     Ansamblul va beneficia de standarde inalte de infrastuctura, locuri de parcare, asfalt, trotuare, iluminat public, utilitati edilitare complete, spatii de joaca, spatii verzi.

Apartamentele se vor preda la stadiul de semifinisat, cu peretii tencuiti si un strat de glet, sapa autonivelanta si instalatiile trase pe pozitie, fiind dotate cu centrala termica si geamuri termopane tip Rehau cu 3 sticle, blocul fiind izolat si dotat cu ascensor electric panoramic ce detine dispozitiv de protectie in caz de intrerupere a energiei electrice.

Exista disponibile spre vanzare suprafete diferite pentru toate apartamentele de la : parter, etajul 1,2,3, etajul retras. Fiecare dintre acestea detin balcon sau terasa cu suprafete generoase.

Datorita calitatii executiei, a dotarilor specifice si a pretului propus, Estimo Residence este alegerea perfecta pentru un camin linistit amplasat un imediata vecinatate a orasului Cluj Napoca.

Contact Proprietar:

0753104040

0744868720

Caracteristici

Harta proprietate

Proprietati asemanatoare

دانلود فیلم ایرانی